Hovenier Aerdenhout

 • Jarenlange ervaring
 • Duurzaam en dynamisch bedrijf
 • Flexibel inzetbaar
 • Kwaliteit

Uw professionele hoveniersbedrijf in Aerdenhout

Bent u op zoek naar een breed gespecialiseerd hoveniersbedrijf in Aerdenhout voor uw tuinaanleg? Bel direct naar Hoveniersbedrijf Vertuin. Wij zijn uw hoveniersbedrijf voor het
onderhouden, aanleggen, renoveren of ontwerpen van uw droomtuin. Ons hoveniersbedrijf zorgt ervoor dat uw tuin het centrale punt van uw woning wordt. Ons bedrijf is ervaren en dynamisch en beschikt daarmee over veel creativiteit. Wij zijn in staat uw wensen te realiseren, zodat u straks geniet van uw ideale tuin. Wenst u ook een afspraak te maken? Neem dan direct contact met ons op, zodat wij kunnen beginnen aan uw nieuwe tuin in Aerdenhout.

Uw tuinaanleg in vakkundige handen

Wilt u ook zo’n prachtige tuin in Aerdenhout realiseren? Ons hoveniersbedrijf helpt u hier graag bij. Of het nu een algehele metamorfose van uw tuin betreft of dat u behoefte heeft aan een patio, vijver of schutting, wij zijn er voor u. Heeft u nog geen idee wat u precies wilt? Dan helpen wij u graag op weg met een gedegen tuinontwerp. Wij zijn in te schakelen voor onder andere:

 • Bestrating
 • Dakterrassen
 • Borders
 • Kunstgras (gecertificeerd)
 • Beplanting en aanplanting

Indien u geinteresseerd bent u een andere soort tuinaanleg of tuinontwerp, is er nog geen nood aan de man. Ook dan kunt u gerust contact met ons opnemen voor de mogelijkheden.

Ook voor uw tuinonderhoud

Bij een mooi aangelegde tuin komt ook veel onderhoudswerk kijken. Dit is echter nog geen reden om dan maar niet te investeren in uw tuin. Bij ons hoveniersbedrijf bent u namelijk op de juiste plek voor al uw tuinonderhoud in Aerdenhout. Wij kunnen zowel klein als groot tuinonderhoud op ons nemen. Met onze inzet bent u zeker van een goed onderhouden tuin.

Uw tuinrenovatie in goede handen

Een tuinrenovatie of reparatie in Aerdenhout kan zelfs bij goed tuinonderhoud benodigd zijn. Hoveniersbedrijf Vertuin leidt uw opdracht in goede banen. Of dit nu het vervangen van rotte schuttingpanelen betreft, het vervangen van verzakt straatwerk of een vijverrenovatie, wij staan voor u klaar. In samenwerking met u wordt een plan van aanpak opgesteld, zodat uw tuinrenovatie geheel naar wens zal verlopen.

Neem contact op voor uw droomtuin in Aerdenhout

Wilt u uw tuinonderhoud, tuinrenovatie, tuinaanleg of tuinontwerp in Aerdenhout aan ons uitbesteden? Dan krijgt u hier zeker geen spijt van. Neem om uw wensen door te nemen direct contact met ons op voor een persoonlijk gesprek. U kunt dit doen door een e-mail te sturen naar info@hb-vertuin.nl of ons contactformulier op de website in te vullen! Ook kunt u bellen naar 06-43981913. Dan komen wij snel bij u in Aerdenhout op locatie voor de realisatie van uw droomtuin.

  Wil je graag persoonlijk advies of een offerte?