Tuinaanleg

 • Jarenlange ervaring
 • Duurzaam en dynamisch bedrijf
 • Flexibel inzetbaar
 • Kwaliteit

Uw tuinaanleg in goede handen bij ons hoveniersbedrijf

Zoekt u een snel een ware professional voor uw tuinaanleg? Hoveniersbedrijf Vertuin kan een prachtig tuinontwerp voor u verzorgen. Wij staan al jaren bekend om de uitstekende tuinwerkzaamheden die wij verzorgen. Misschien is uw tuin u een doorn in het oog en roept haar uitstraling ergernis op. Gelukkig kunnen wij er dan voor zorgen dat uw tuin straks weer de plek zal worden waar u het liefst tijd doorbrengt. Wij hebben een ervaren en dynamisch bedrijf en beschikken over de benodigde creativiteit om uw droomtuin werkelijkheid te laten worden. Wat is er nu fijner dan genieten in uw zojuist aangelegde tuin? Wilt u graag meer informatie? Maak dan direct een afspraak met onze hovenier voor uw tuinaanleg!

Wat wij voor u kunnen betekenen

Wilt u ook graag een prachtige nieuwe tuin laten leggen? Ons hoveniersbedrijf helpt u dan graag een handje bij de realisatie van uw droomtuin. Wilt u een schutting, patio, mooi gazon of ruime vijver laten leggen? Dan zijn wij het juiste hoveniersbedrijf voor uw klus. Ook wanneer u nog geen enkel idee heeft wat u voor uw tuin wenst, kunnen wij een tuinontwerp voor u maken. Hierbij wordt uw ideale tuin ontworpen en vervolgens vakkundig aangelegd. U kunt ons inschakelen voor uw:

 • Bestrating
 • Dakterrassen
 • Borders
 • Kunstgras (gecertificeerd)
 • Beplanting en aanplanting
 • Houtwerk (schuttingen, veranda’s, pergola’s, vlonders, beschoeiingen etc.)

En dat is nog niet alles wat wij voor u kunnen doen. Zelfs wanneer u uw wens hier niet tussen ziet staan, kunnen wij vaak alsnog iets voor u betekenen. Vertel ons wat uw wensen zijn door contact met ons op te nemen.

Uniek tuinontwerp

Ons hoveniersbedrijf kan een geheel uniek tuinontwerp voor u verzorgen. Zo komt uw droomtuin ineens een stuk dichterbij. Tijdens een persoonlijk gesprek met u bespreken we samen uw wensen. Ook kijken we naar wat er voor uw tuin mogelijk is. Heeft u al een idee wat u voor uw droomtuin wenst? Of heeft u nog geen enkel idee? In het laatste geval beschikken wij over genoeg creatieve idee├źn om van uw tuin een waar plaatje te maken. Naar aanleiding van het persoonlijk gesprek, werken wij uw droomtuin tot in detail uit in ons tuinontwerp. Na het akkoord van u zullen onze hoveniers uw tuin vakkundig komen leggen. Door in zee te gaan met ons hoveniersbedrijf, kunt u altijd rekenen op een prachtig eindresultaat.

Renovatie van uw tuin

Overweegt u een renovatie van uw tuin? Ook dan kunnen wij u van dienst zijn met onze vakkundige tuinaanleg. Of u nu verzakt straatwerk wenst te vervangen, verrotte schuttingpanelen wilt renoveren of een prachtige vijver wilt laten leggen, voor al uw zaken rondom uw tuinaanleg heeft u in ons de juiste expert gevonden. Wat wenst u voor uw tuin?

Maak een afspraak voor uw tuinaanleg!

Wilt u onze vakkundige hoveniers inschakelen voor uw tuinaanleg? Dan zorgen wij in samenwerking met u graag voor een prachtig resultaat. Vraag een persoonlijk gesprek met ons aan om de mogelijkheden te bespreken en neem vandaag nog contact met ons op. U kunt contact opnemen door een e-mail te sturen naar info@hb-vertuin.nl of ons contactformulier op de website in te vullen! Ook kunt u bellen naar 06-43981913. Uw tuinaanleg is bij Hoveniersbedrijf Vertuin in goede handen!

  Wil je graag persoonlijk advies of een offerte?