Tuinonderhoud

  • Jarenlange ervaring
  • Duurzaam en dynamisch bedrijf
  • Flexibel inzetbaar
  • Kwaliteit

Hoveniersbedrijf Vertuin, uw tuinonderhoud goed voor elkaar

Wenst u direct een hoveniersbedrijf in te zetten voor uw professionele tuinonderhoud? Bel dan snel naar Hoveniersbedrijf Vertuin. Wij staan bekend om onze uitstekende onderhoudswerkzaamheden en zorgen er voor diverse klanten voor dat hun tuin in de meest optimale staat blijft. Tevens kunnen wij tuinontwerpen verzorgen en zijn wij in te schakelen voor uw tuinaanleg en tuinrenovatie. Uw tuin kan een doorn in het oog zijn, maar onze hoveniers kunnen uw tuin gelukkig van het beste onderhoud voorzien. Wij zorgen ervoor dat uw tuin een plek blijft waar u naar hartelust tijd in doorbrengt. Ons bedrijf is ervaren en dynamisch en beschikt over veel creativiteit. Wilt u meer weten of ons direct inzetten voor uw tuinonderhoud? Neem dan snel contact met ons op!

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Wanneer u ons kiest voor uw tuinonderhoud, kunnen wij veel voor u betekenen. Zo kunnen wij uw schutting, patio, gazon of vijver onderhouden, maar ook het gehele tuinonderhoud op ons nemen. Hieronder hebben wij een lijst van tuinelementen die wij kunnen onderhouden. Zo onderhouden wij:

  • Snoeiwerkzaamheden
  • Onkruid verwijderen
  • Schoonmaken verhardingen
  • Gazon verzorging
  • Bemesten

Maar dit is niet het enige wat wij kunnen onderhouden. Ook indien u een specifieke wens heeft voor uw tuin en u deze niet beschreven ziet staan, kunnen wij veelal alsnog iets voor u doen. Laat ons weten wat uw wensen zijn, zodat we de mogelijkheden in kaart kunnen brengen.

Ook voor uw tuinontwerp en tuinaanleg

Bij ons kunt u naast voor een tuinrenovatie ook terecht voor een geheel uniek tuinontwerp en tuinaanleg. Zo kunnen wij verzakt straatwerk vervangen, rotte schuttingpanelen renoveren en een prachtige vijver in uw tuin leggen. Ook deze klus nemen onze hoveniers graag op zich. Weet u al wat u voor uw tuin wenst? Wij horen het graag!

Zet ons in voor uw tuinonderhoud

Wilt u ons direct inzetten voor uw tuinonderhoud? Of wenst u graag eerst meer informatie omtrent onze werkwijze gedurende het onderhouden van uw tuin? Neem dan contact met ons op voor een persoonlijk gesprek om de mogelijkheden door te nemen door een e-mail te sturen naar info@hb-vertuin.nl of ons contactformulier op de website in te vullen! Ook kunt u bellen naar 06-43981913. Uw tuinonderhoud ligt bij Hoveniersbedrijf Vertuin in de juiste vakkundige handen.

Wil je graag persoonlijk advies of een offerte?