Tuinrenovatie

 • Jarenlange ervaring
 • Duurzaam en dynamisch bedrijf
 • Flexibel inzetbaar
 • Kwaliteit

Hoveniersbedrijf Vertuin, uw tuinrenovatie in goede handen

Wenst u snel een vakkundig hoveniersbedrijf in te zetten voor uw tuinrenovatie? Bel dan vandaag nog naar Hoveniersbedrijf Vertuin! Ons bedrijf heeft al diverse tuinrenovaties met succes afgerond. Wij leveren unieke tuinontwerpen en een professionele tuinrenovatie. Uw tuin is wellicht een doorn in het oog door een gebrek aan uitstraling. Gelukkig kunnen onze hoveniers ervoor zorgen dat uw tuin straks weer de plaats wordt waar u het liefst in vertoeft. Ons bedrijf is ervaren en dynamisch en beschikt over de benodigde creativiteit om de renovatie van uw tuin op de meest efficiƫnte wijze te laten verlopen. Wat is er nu fijner dan genieten in een geheel gerenoveerde tuin? Wenst u meer te weten of wilt u ons direct inzetten voor uw tuinrenovatie? Maak dan een afspraak!

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Indien u ons kiest voor uw tuinrenovatie, kunnen onze hoveniers veel voor u betekenen. Denk aan uw schutting, patio, gazon of vijver renoveren. Wij kunnen de gehele renovatie van uw tuin op ons nemen. Welke tuinelementen renoveert Hoveniersbedrijf Vertuin zoal? Hieronder hebben wij het voor u opgesomd. Zo renoveren wij:

 • Bestrating
 • Dakterrassen
 • Borders
 • Kunstgras (gecertificeerd)
 • Beplanting en aanplanting
 • Houtwerk (schuttingen, veranda’s, pergola’s, vlonders, beschoeiingen etc.)

En dit is niet het enige wat wij kunnen renoveren. Heeft u een specifieke wens voor de renovatie van uw tuin en ziet u deze niet in de lijst terug? Vaak kunnen onze hoveniers dan alsnog iets voor u betekenen. Vertel ons wat u wenst voor uw tuin, zodat we de mogelijkheden kunnen bekijken.

Ook voor uw tuinontwerp en tuinaanleg

Bij ons kunt u naast voor een tuinrenovatie ook terecht voor een geheel uniek tuinontwerp en tuinaanleg. Zo kunnen wij verzakt straatwerk vervangen, rotte schuttingpanelen renoveren en een prachtige vijver in uw tuin leggen. Ook deze klus nemen onze hoveniers graag op zich. Weet u al wat u voor uw tuin wenst? Wij horen het graag!

Zet ons in voor uw tuinrenovatie!

Wenst u ons direct in te schakelen voor uw tuinrenovatie? Of wilt u graag meer informatie omtrent hoe wij gedurende het renoveren van uw tuin te werk gaan? Neem dan contact met ons op en vraag een persoonlijk gesprek aan om de mogelijkheden voor uw tuin door te nemen. Dit kunt u doen door een e-mail te sturen naar info@hb-vertuin.nl of ons contactformulier op de website in te vullen! Ook kunt u bellen naar 06-43981913. Uw tuinrenovatie is bij Hoveniersbedrijf Vertuin in de juiste professionele handen!

  Wil je graag persoonlijk advies of een offerte?