Hovenier Badhoevedorp

 • Jarenlange ervaring
 • Duurzaam en dynamisch bedrijf
 • Flexibel inzetbaar
 • Kwaliteit

Uw professionele hoveniersbedrijf in Badhoevedorp

Bent u in Badhoevedorp op zoek naar een hoveniersbedrijf voor uw tuinaanleg of -renovatie? Bel dan direct naar Hoveniersbedrijf Vertuin. Als hoveniersbedrijf met jarenlange ervaring zijn wij in te schakelen voor zowel de aanleg als het onderhoud van tuinen. Ook voor uw tuinontwerp of tuinrenovatie bent u bij ons op de juiste plek. Wij hebben een ervaren en dynamisch team. Aan creativiteit ontbreekt het hen niet, zodat al binnen kort tijd uw wensen gerealiseerd kunnen worden. Als eindresultaat kunt u rekenen op een prachtige tuin. Maak direct een afspraak, zodat wij snel bij u aan de slag kunnen in Badhoevedorp.

Onze vakkundige tuinaanleg

Wilt u uw tuin in Badhoevedorp vakkundig laten leggen? Dan helpen wij u daar graag bij. Wij kunnen uw gehele tuin ontwerpen, maar u kunt er ook voor kiezen een schutting, vijver of patio te laten plaatsen. Weet u nog niet precies wat voor tuin u wenst? Wij denken dan graag met u mee. U kunt onze hoveniers inzetten voor:

 • Bestrating
 • Dakterrassen
 • Borders
 • Kunstgras (gecertificeerd)
 • Beplanting en aanplanting

Bent u geïnteresseerd in een tuinontwerp of wilt u uw tuinaanleg op een andere wijze dan hierboven beschreven laten plaatsvinden? Neem dan contact op voor de mogelijkheden.

Ook voor uw tuinonderhoud

Wanneer u een mooie, uitgebreide tuin heeft, vergt dit zeker onderhoud. Iets waar u zelf wellicht niet altijd de tijd voor heeft. Gelukkig kunnen wij u deze zorg uit handen nemen en uw tuinonderhoud geheel verzorgen. Dit kan op eenmalige basis, maar ook periodiek. Zo houden wij uw tuin in haar beste staat.

Tuinrenovatie nodig?

Kan uw tuin in Badhoevedorp wel een tuinrenovatie gebruiken? Dan ligt uw opdracht bij ons in de juiste handen. Wenst u rotte schuttingpanelen te vervangen, verzakt straatwerk te vernieuwen of een algehele vijverrenovatie te laten uitvoeren? Onze hoveniers zijn u dan graag van dienst. Samen met u maken wij een tuinplan, zodat u straks het gewenste eindresultaat krijgt.

Neem contact op voor uw ideale tuin in Badhoevedorp

Wilt u onze hoveniers snel inzetten voor uw tuinonderhoud, tuinrenovatie, tuinaanleg of tuinontwerp in Badhoevedorp? Wij creëren graag uw droomtuin. Neem nu contact met ons op voor een afspraak. Doe dit door een e-mail te sturen naar info@hb-vertuin.nl of ons contactformulier op de website in te vullen. Ook kunt u bellen naar 06-43981913. Dan zijn wij snel ter plaatse in Badhoevedorp om uw tuin vakkundig onder handen te nemen.

  Wil je graag persoonlijk advies of een offerte?