Hovenier Haarlem

 • Jarenlange ervaring
 • Duurzaam en dynamisch bedrijf
 • Flexibel inzetbaar
 • Kwaliteit

Uw professionele hovenier in Haarlem voor iedere situatie

Wilt u een professioneel hoveniersbedrijf in Haarlem inzetten voor uw tuinaanleg? Neem contact op met Hoveniersbedrijf Vertuin. Ons bedrijf heeft al jaren ervaring in het renoveren, aanleggen en onderhouden van diverse tuinen. Heeft u een bepaalde wens voor uw tuin? Dan realiseert onze hovenier met gemak uw droomtuin. Uw wensen staan bij ons voorop.
Ons doel is ervoor zorgen dat u straks heerlijk gaat genieten in uw nieuw aangelegde tuin. Bent u benieuwd naar ons aanbod diensten? Of wilt u ons direct inzetten voor uw tuinaanleg in Haarlem? Neem dan nu contact met ons op!

Voor alle soorten tuinaanleg

Kunt u niet wachten om te beginnen met het leggen van uw droomtuin in Haarlem? Dan kunnen wij indien gewenst ook een tuinontwerp voor u realiseren. Of bent u van plan enkel een patio, gazon, schutting of mooie vijver te laten plaatsen? Ook deze wens kunnen wij realiseren. Weet u nog niet hoe uw tuin eruit mag komen te zien? Dan kunnen wij met u meedenken en een gedetailleerd tuinontwerp verzorgen. Nadat wij uw ideale tuin hebben ontworpen, zal deze met uw goedkeuring vervolgens vakkundig worden gelegd. Wij zijn inzetbaar voor:

 • Bestrating
 • Dakterrassen
 • Borders
 • Kunstgras (gecertificeerd)
 • Beplanting en aanplanting

Wenst u iets anders voor uw tuin, maar vind u dit niet in onze diensten terug? Dan is de kans groot dat onze hoveniers alsnog iets voor u kunnen betekenen. Neem dan ook gerust contact op met ons en vertel ons wat uw wensen zijn.

Vakkundig tuinonderhoud

Is uw tuin groot? Dan heeft u hier vaak ook veel onderhoud aan. Daar heeft u zelf misschien niet altijd zin in of genoeg tijd voor. Gelukkig zijn onze hoveniers er om uw tuinonderhoud geheel naar wens uit te voeren. Of u nou een grote of kleine tuin heeft en hoeveel onderhoud er ook bewerkstelligd moet worden, maakt hierbij niet uit. Een topresultaat is altijd wat u van onze hoveniers kunt verwachten.

Ook voor uw tuinrenovatie inzetbaar

Bij het zelf onderhouden van uw tuin zal soms een reparatie of renovatie moeten plaats vinden. Onze hoveniers zijn in staat om uw tuinrenovatie op een succesvolle wijze af te ronden. Of het nu gaat om uw straatwerk repareren, rotte schutting panelen vervangen of een vijverrenovatie, u kunt rekenen op waar vakwerk in Haarlem

Bel Hoveniersbedrijf Vertuin voor uw tuinaanleg in Haarlem

Wenst u ook onze hoveniers in te huren voor uw tuinaanleg, tuinonderhoud of tuinrenovatie in Haarlem? Of wilt u een kennismakingsgesprek inplannen, zodat we kunnen bekijken wat mogelijk is voor uw tuin? Neem dan nu contact met ons op. U kunt contact opnemen door een e-mail te sturen naar info@hb-vertuin.nl of ons contactformulier op de website in te vullen. U kunt tevens bellen naar 06-43981913. Wij zijn dan snel ter plaatse voor uw tuinaanleg, tuinrenovatie of tuinonderhoud in Haarlem.

  Wil je graag persoonlijk advies of een offerte?