Hovenier Hazerswoude

 • Jarenlange ervaring
 • Duurzaam en dynamisch bedrijf
 • Flexibel inzetbaar
 • Kwaliteit

Uw professionele hoveniersbedrijf in Hazerswoude

Wilt u een professioneel hoveniersbedrijf in Hazerswoude inzetten voor uw tuinaanleg of renovatie? Bel direct Hoveniersbedrijf Vertuin. Als hoveniersbedrijf specialiseren wij ons in het onderhouden, aanleggen, renoveren en ontwerpen van allerlei soorten tuinen. Zo zorgen wij er met gemak voor dat uw tuin het centrale punt van uw woning wordt. Ons bedrijf is ervaren en dynamisch. Ons ontbreekt het zeker niet aan creativiteit. Wij realiseren uw wensen binnen een mum van tijd en zorgen ervoor dat u straks geniet van uw droomtuin. Wenst u een afspraak met ons? Neem dan nu contact op voor uw nieuwe tuin in Hazerswoude.

Uw tuinaanleg in de juiste handen

Wenst u een mooie tuin aan uw woning in Hazerswoude? Dan is ons hoveniersbedrijf u graag van dienst. Of u nu uw gehele tuin wilt laten ontwerpen of slechts kiest voor het plaatsen van een schutting, patio of vijver, wij voltooien uw opdracht. Heeft u nog geen idee wat u precies wenst? Dan denken wij graag met u mee. Wij zijn inzetbaar voor:

 • Bestrating
 • Dakterrassen
 • Borders
 • Kunstgras (gecertificeerd)
 • Beplanting en aanplanting

Heeft u interesse in een tuinontwerp of een andere soort tuinaanleg? U kunt dan altijd even contact met ons opnemen voor de mogelijkheden.

Ook voor uw tuinonderhoud

Heeft u een mooie, uitgebreide tuin, dan komt hier ook veel onderhoud bij kijken. Wij begrijpen dat dit een klus is waar u niet altijd op zit te wachten. Gelukkig kunt u uw tuinonderhoud ook in onze handen leggen. Onze hoveniers zijn erin gespecialiseerd om uw tuin op de meest vakkundige wijze te onderhouden.

Tuinrenovatie benodigd?

Behoeft uw tuin in Hazerswoude een tuinrenovatie? Ook deze kunnen wij verzorgen. Of u nu uw rotte schuttingpanelen wenst te vervangen, verzakt straatwerk wilt vernieuwen of een vijverrenovatie wenst, wij zijn van alle markten thuis. Samen met u wordt er een plan gemaakt, zodat de tuinrenovatie geheel naar wens verloopt.

Neem contact op voor uw ideale tuin in Hazerswoude

Wilt u ons inschakelen voor uw tuinonderhoud, tuinrenovatie, tuinaanleg of tuinontwerp in Hazerswoude? Dan nemen onze hoveniers uw tuin geheel naar wens onder handen. Neem direct contact met ons op voor een afspraak, zodat we uw wensen kunnen bespreken. U kunt dit doen door een e-mail te sturen naar info@hb-vertuin.nl of ons contactformulier op de website in te vullen! Ook kunt u bellen naar 06-43981913. Dan zijn wij snel ter plaatse in Hazerswoude voor het creëren van uw droomtuin.

  Wil je graag persoonlijk advies of een offerte?