Hovenier Hillegom

 • Jarenlange ervaring
 • Duurzaam en dynamisch bedrijf
 • Flexibel inzetbaar
 • Kwaliteit

Uw hoveniersbedrijf in Hillegom

Zoekt u in regio Hillegom een vakkundige hovenier? Neem dan contact op met Hoveniersbedrijf Vertuin. Ons ervaren en dynamische bedrijf is uw totaalpartner op het gebied van tuinwerkzaamheden. U kunt bij ons terecht voor een ontwerp of de aanleg van een nieuwe tuin, het uitvoeren van onderhoud aan uw tuin en het renoveren van een bestaande tuin. Wij luisteren goed naar uw wensen, zodat wij het gewenste resultaat kunnen realiseren in Hillegom. Voor meer informatie over onze tuinaanleg, tuinonderhoud en tuinrenovatie neemt u contact met ons op. Wij maken dan direct een afspraak met u.

Tuinontwerp en tuinaanleg door ons hoveniersbedrijf

Droomt u van een prachtige tuin in Hillegom? Maar bent u niet in het bezit van de juiste kennis en materialen om deze droom te verwezenlijken? Dan kunt u rekenen op de hulp van Hoveniersbedrijf Vertuin. Voordat wij aan de slag gaan met het tuinaanleg, maken wij eerst een gedetailleerd tuinontwerp waarin al uw wensen worden verwerkt. Bij een akkoord gaan we aan de slag met de daadwerkelijke tuinaanleg. Hierbij kunnen wij het volgende realiseren:

 • Bestrating
 • Houtwerk
 • Borders
 • Dakterrassen
 • Kunstgras (gecertificeerd)
 • Aanplanten en beplanten
 • Pergola’s en vlonders

Wat zijn uw wensen voor de tuinaanleg? Neem contact met ons op en laat het ons weten.

Tuinonderhoud door onze hovenier

Een mooie tuin dient correct verzorgt te worden om in de beste conditie te blijven. Hoveniersbedrijf Vertuin verzorgt graag uw tuinonderhoud in Hillegom. Wij helpen u bijvoorbeeld met het snoeien van de heg en het winterklaar maken van uw gehele tuin. Het is ook mogelijk om een op maat samengesteld onderhoudscontract af te sluiten voor periodiek onderhoud van uw tuin. Heeft u behoefte aan meer informatie over dit onderhoudscontract? Neem dan contact met ons op of vul het contactformulier op onze website in.

Een tuinrenovatie in Hillegom

Oogt uw bestaande tuin Hillegom niet meer zo mooi? Dan is een tuinrenovatie door onze hovenier misschien wat voor u. Wij voeren de juiste werkzaamheden uit en kunnen zo uw tuin weer in perfecte conditie krijgen. Om een nette en strakke tuin te realiseren, zullen wij verschillende elementen in de tuin vervangen of repareren. Wij bieden hulp bij verzakt straatwerk, verzakte borders, een lek in de vijver of verrotte schuttingpalen. Welke elementen wilt u laten renoveren in uw tuin in Hillegom? Neem contact met ons op en geef uw wensen aangaande de tuinrenovatie aan ons door.

Neem contact met ons op

Wenst u de hulp van onze hovenier in Hillegom bij tuinaanleg, tuinonderhoud of tuinrenovatie? Of wilt u meer te weten komen over onze werkwijze en prijzen? Benader ons dan via telefoonnummer 06-43981913 of mail naarinfo@hb-vertuin.nl. Laat ons weten wat uw wensen zijn voor de tuinaanleg of het tuinonderhoud door onze hovenier in Hillegom.

  Wil je graag persoonlijk advies of een offerte?