Hovenier Hoofddorp

 • Jarenlange ervaring
 • Duurzaam en dynamisch bedrijf
 • Flexibel inzetbaar
 • Kwaliteit

Een veelzijdige hovenier voor uw tuin

Op zoek naar een hovenier voor uw tuin in Hoofddorp? Bij Hoveniersbedrijf Vertuin kunt u terecht voor onderhoud, aanleg, renovatie of het ontwerpen van uw droomtuin in Hoofddorp! Hoveniersbedrijf Vertuin kan u helpen om uw tuin om te toveren tot een waar paradijs. Als ervaren en dynamisch bedrijf zijn wij zeer geschikt om uw tuin geheel naar uw wens vorm te geven en aan te leggen. Zo wilt u uw prachtige tuin in Hoofddorp nooit meer verlaten. Neemt u direct contact met ons op voor meer informatie of het maken van een afspraak.

Uw tuinaanleg goed geregeld

Droomt u van een mooie tuin in Hoofddorp? Wij helpen u deze droom realiseren! Van het plaatsen van een schutting tot een totale metamorfose van uw tuin, bij Hoveniersbedrijf Vertuin bent u aan het juiste adres! Zelfs als u nog niet precies weet hoe uw tuin eruit moet komen te zien, bent u bij ons aan het juiste adres. Wij helpen u graag met het hele tuinontwerp. Zo wordt uw droomtuin werkelijkheid! We zijn onder andere beschikbaar voor de aanleg van:

 • Bestrating
 • Dakterrassen
 • Borders
 • Kunstgras (gecertificeerd)
 • Beplanting en aanplanting

Maar ook voor een ander tuinaanleg of tuinontwerp-idee kunt u bij ons terecht. Neemt u contact met ons op om te kijken naar de mogelijkheden.

Uw tuinonderhoud goed geregeld

Een mooie tuin kan voor veel onderhoud zorgen. Maar dit is geen enkel probleem, bij Hoveniersbedrijf Vertuin kunt u ook terecht voor uw tuinonderhoud in Hoofddorp! Of het nou gaat om groot of klein onderhoud, van een grote of kleine tuin, wij van Hoveniersbedrijf Vertuin nemen u graag al het werk uit handen. Zo houdt u meer tijd over voor de leuke dingen in het leven!

Uw tuinrenovatie goed geregeld

Zelfs als u uw tuin goed onderhoud is een renovatie of reparatie aan uw tuin in Hoofddorp niet te vermijden. Gelukkig hoeft dit niet voor problemen te zorgen dankzij Hoveniersbedrijf Vertuin. Of het nou gaat om het repareren van verzakt straatwerk, het vervangen van verrotte schuttingpalen of het renoveren van uw vijver, voor al uw tuinrenovatie in Hoofddorp bent u bij ons aan het juiste adres! Wij overleggen met u over de beste aanpak en zorgen vervolgens ervoor dat de renovatie van uw tuin zonder problemen verloopt!

Voor een mooie tuin in Hoofddorp contacteert u Hoveniersbedrijf Vertuin

Overweegt u tuinonderhoud, tuinrenovatie, tuinaanleg of tuinontwerp in Hoofddorp? Wilt u graag een persoonlijk gesprek om de mogelijkheden te bespreken? Of graag een afspraak met ons maken? Neemt u dan direct contact met ons op! Dit kan door een e-mail te sturen naar info@hb-vertuin.nl of ons contactformulier op de website in te vullen! Ook kunt u bellen naar 06-43981913. Krijg uw droomtuin in Hoofddorp dankzij Hoveniersbedrijf Vertuin!

  Wil je graag persoonlijk advies of een offerte?