Hovenier Katwijk aan Zee

 • Jarenlange ervaring
 • Duurzaam en dynamisch bedrijf
 • Flexibel inzetbaar
 • Kwaliteit

Uw professionele hoveniersbedrijf in Katwijk aan Zee

Wenst u voor uw tuinaanleg of renovatie in Katwijk aan Zee een professioneel hoveniersbedrijf in te zetten? Bel nu Hoveniersbedrijf Vertuin. Wij beschikken over jaren ervaring in zowel het aanleggen als het onderhouden van tuinen. Uw tuinontwerp en tuinrenovatie kunnen wij tevens geheel voor u verzorgen. Wij hebben een ervaren team dat dynamisch is en aan creativiteit geen gebrek heeft. Zo kunnen onze hoveniers uw droomtuin binnen een mum van tijd realiseren. Een prachtig eindresultaat is dan ook altijd wat u van ons kunt verwachten. Bel ons direct voor een afspraak. Dan kunnen we snel bekijken wat er mogelijk is voor uw tuin in Katwijk aan Zee.

Geheel vakkundige tuinaanleg

Wilt u echt vakmanschap voor uw tuinaanleg? Dan hoeft u niet verder te zoeken, want onze hoveniers zijn ware vakmannen. Wilt u een tuinontwerp laten maken voor uw tuin? Of bent u van plan alleen een schutting, patio of vijver te plaatsen? Wij horen graag wat u wenst voor uw nieuwe tuin. Weet u nog niet precies hoe u wilt dat uw tuin eruit komt te zien? Wij denken graag met u mee. Onze hoveniers zijn in te schakelen voor uw:

 • Bestrating
 • Dakterrassen
 • Borders
 • Kunstgras (gecertificeerd)
 • Beplanting en aanplanting

Bent u geïnteresseerd in een tuinontwerp of wenst u een ander soort tuinaanleg dan hierboven beschreven? Neem dan gerust contact met ons op voor de mogelijkheden.

Ook voor uw tuinonderhoud

Indien u een mooie grote tuin bezit, is onderhoud ook iets dat regelmatig verricht moet worden. Misschien heeft u hier niet altijd tijd voor of zin in. Dan is het goed om te weten dat wij ook uw tuinonderhoud geheel kunnen verzorgen. U kunt kiezen voor eenmalig tuinonderhoud, maar wij kunnen uw tuin ook periodiek onderhouden. Wij zorgen er hoe dan ook voor dat uw tuin in de beste staat blijft.

Tuinrenovatie nodig?

Wenst u een gehele tuinrenovatie voor uw tuin in Katwijk aan Zee? Dan zijn wij uw ervaren partner voor deze opdracht. Indien u rotte schuttingpanelen wenst te vervangen, verzakt straatwerk wilt vernieuwen of een vijver wilt laten plaatsen, zijn wij u graag van dienst. In samenwerking met u wordt er een uitgebreid tuinplan opgesteld, zodat u straks zeker weet dat uw tuin aan uw gewenste resultaat voldoet.

Neem contact op voor uw nieuwe tuin in Katwijk aan Zee

Wilt u ook onze vakkundige hoveniers inschakelen voor uw tuinonderhoud, tuinrenovatie, tuinaanleg of tuinontwerp in Katwijk aan Zee? Dan creëren wij graag uw droomtuin. Neem nu contact met ons op voor een afspraak. Doe dit door een e-mail te sturen naar info@hb-vertuin.nl of ons contactformulier op de website in te vullen. Ook kunt u bellen naar 06-43981913. Wij komen dan snel langs in Katwijk aan Zee voor het creëren van uw ideale tuin.

  Wil je graag persoonlijk advies of een offerte?