Hovenier Leiden

 • Jarenlange ervaring
 • Duurzaam en dynamisch bedrijf
 • Flexibel inzetbaar
 • Kwaliteit

De hovenier voor uw situatie

Op zoek naar een hovenier voor uw tuin in Leiden? Bij Hoveniersbedrijf Vertuin kunt u terecht voor onderhoud, aanleg, renovatie of het ontwerpen van uw tuin! Uw tuin kan het centrale punt van uw huis worden met behulp van Hoveniersbedrijf Vertuin. Als ervaren en dynamisch bedrijf is Hoveniersbedrijf Vertuin perfect om al uw wensen te verwezenlijken en de tuin van uw dromen aan het leggen. Zo wilt u uw prachtige tuin in Leiden nooit meer verlaten. Direct een afspraak maken of eerst meer informatie? Neemt u direct contact met ons op!

Uw tuinaanleg geregeld

Droomt u van een mooie tuin in Leiden? Wij helpen u deze droomtuin te realiseren. Of het nou gaat om een totale metamorfose van uw tuin of om de aanleg van een patio, schutting of vijver met beplanting, bij Hoveniersbedrijf Vertuin bent u aan het juiste adres! Als u nou nog niet precies weet wat u wilt is dit ook geen enkel probleem. Wij helpen u graag met het gehele tuinontwerp. Zo komt uw droomtuin ineens heel dichtbij. We zijn onder andere beschikbaar voor de aanleg van:

 • Bestrating
 • Dakterrassen
 • Borders
 • Kunstgras (gecertificeerd)
 • Beplanting en aanplanting

Maar mocht uw tuinaanleg of tuinontwerp-wens hier niet bij staan, geen paniek! Neemt u dan even contact met ons op om te kijken naar de mogelijkheden!

Uw tuinonderhoud geregeld

Een mooie tuin kan veel onderhoudswerk betekenen. Maar maakt u zich geen zorgen, bij Hoveniersbedrijf Vertuin kunt u ook terecht voor uw tuinonderhoud in Leiden! Of het nou gaat om klein of groot onderhoud, en een kleine of een grote tuin, wij van Hoveniersbedrijf Vertuin nemen u al het werk uit handen. Zo houdt u tijd over voor leukere dingen!

Uw tuinrenovatie geregeld

Zelf bij goed onderhoud zal er van tijd tot tijd reparatie of renovatie aan uw tuin in Leiden moeten plaatsvinden. Dit hoeft gelukkig niet voor problemen te zorgen dankzij Hoveniersbedrijf Vertuin. Of het nou gaat om het repareren van verzakt straatwerk, het vervangen van verrotte schuttingpalen of het renoveren van uw vijver, voor al uw tuinrenovatie in Leiden bent u bij ons aan het juiste adres! In overleg met u zullen we kijken wat de beste aanpak is om ervoor te zorgen dat de renovatie van uw tuin snel is gebeurd!

Voor een mooie tuin in Leiden contacteert u Hoveniersbedrijf Vertuin

Overweegt u tuinonderhoud, tuinrenovatie, tuinaanleg of tuinontwerp in Leiden? Wilt u graag een persoonlijk gesprek om de mogelijkheden te bespreken? Neemt u contact met ons op! Dit kan direct door een e-mail te sturen naar info@hb-vertuin.nl of ons contactformulier op de website in te vullen! Ook kunt u bellen naar 06-43981913. Laat ons u helpen uw droomtuin in Leiden te realiseren!

  Wil je graag persoonlijk advies of een offerte?