Hovenier Lisse

 • Jarenlange ervaring
 • Duurzaam en dynamisch bedrijf
 • Flexibel inzetbaar
 • Kwaliteit

De hovenier voor elke situatie

Op zoek naar een hovenier voor uw tuin in Lisse? Bij Hoveniersbedrijf Vertuin kunt u terecht voor de aanleg, renovatie of onderhoud van uw tuin! Uw tuin kan een lust voor het oog zijn, maar dan moet hij wel goed zijn aangelegd en onderhouden. Hoveniersbedrijf Vertuin is een ervaren en dynamisch bedrijf dat precies kan inspelen op uw wensen om ervoor te zorgen dat uw tuin uw trots wordt. Want niets is fijner dan tot rust kunnen komen in uw eigen, prachtige tuin in Lisse. Zou u graag meer informatie willen of een afspraak maken om te kijken wat we voor u zouden kunnen betekenen? Neemt u dan contact met ons op!

Voor uw tuinaanleg

Droomt u van een mooie tuin in Lisse? Wij kunnen u helpen met het realiseren van uw droomtuin! Of het nou gaat om de aanleg van een mooi gazon, een patio, een schutting, een vijver met beplanting of een complete metamorfose van uw gehele tuin, bij Hoveniersbedrijf Vertuin bent u aan het juiste adres. En als uw droom nog niet helemaal helder is, is dit voor ons ook geen enkel probleem Wij kunnen u helpen met het gehele tuinontwerp. Zo wordt uw idee omgetoverd tot een prachtig plan! We zijn onder andere beschikbaar voor de aanleg van:

 • Bestrating
 • Dakterrassen
 • Borders
 • Kunstgras (gecertificeerd)
 • Beplanting en aanplanting

Maar laat deze lijst u niet tegenhouden. Mocht uw tuinaanleg of tuinontwerp-wens er niet bij staan, neemt u dan vooral even contact met ons op om te kijken naar de mogelijkheden!

Voor uw tuinonderhoud

Een tuin kan veel werk met zich meebrengen; het maaien van het gras, snoeien van de heggen, planten en verzorgen van bloemen. Maar maakt u zich geen zorgen, bij Hoveniersbedrijf Vertuin kunt u ook terecht voor uw tuinonderhoud in Lisse! Of het nou gaat om klein onderhoud of het geheel winterklaar maken van uw tuin, een kleine of een grote tuin, wij van Hoveniersbedrijf Vertuin nemen u al het werk uit handen. Zo houdt u tijd over om te kunnen genieten van uw mooi onderhouden tuin!

Voor uw tuinrenovatie

Zelfs met goed onderhoud zal er van tijd tot tijd reparatie of renovatie aan uw tuin in Lisse moeten plaatsvinden. Dit is geen enkel probleem en hoeft dankzij Hoveniersbedrijf Vertuin geen langdurig proces te zijn. Of het nou gaat over het repareren van een lek in uw vijver, het vervangen van verrotte schuttingpalen of verzakt straatwerk repareren, voor al uw tuinrenovatie in Lisse bent u bij ons aan het juiste adres! Samen met u zullen we kijken naar de beste aanpak om ervoor te zorgen dat u weer snel kunt genieten van uw tuin!

Neem voor een mooie tuin in Lisse contact met ons op!

Overweegt u tuinonderhoud, tuinrenovatie, tuinaanleg of tuinontwerp in Lisse? Of wilt u graag eens een persoonlijk gesprek om de mogelijkheden te bespreken? Neem dan contact met ons op. Dit kan door direct een e-mail te sturen naar info@hb-vertuin.nl of direct ons contactformulier op de website in te vullen! Ook kunt u bellen naar 06-43981913. Laat ons uw droomtuin in Lisse realiseren!

  Wil je graag persoonlijk advies of een offerte?