Hovenier Nieuw-Vennep

 • Jarenlange ervaring
 • Duurzaam en dynamisch bedrijf
 • Flexibel inzetbaar
 • Kwaliteit

Uw hoveniersbedrijf in Nieuw-Vennep

Wenst u in Nieuw-Vennep de hulp van een vakkundige hovenier? Benader dan Hoveniersbedrijf Vertuin, een ervaren en dynamisch bedrijf dat al uw werkzaamheden in de tuin verzorgt. U kunt ons bijvoorbeeld inschakelen voor het ontwerpen en aanleggen van een nieuwe tuin, het uitvoeren van onderhoud aan uw tuin en het renoveren van een bestaande tuin. Om uw ideale tuin te kunnen realiseren in Nieuw-Vennep, luisteren wij goed naar uw wensen. Heeft u behoefte aan meer informatie over onze aanpak bij tuinaanleg, tuinonderhoud en tuinrenovatie? Neem dan contact met ons op en maak direct een afspraak voor een eerste gesprek.

Tuinontwerp en tuinaanleg door ons hoveniersbedrijf

Wilt u graag een prachtige tuin realiseren in Nieuw-Vennep? Maar heeft u niet de kennis, vaardigheden en materialen in huis om dit waar te maken? Schakel dan de hulp van Hoveniersbedrijf Vertuin in. Wij gaan eerst aan de slag met het tekenen van een tuinontwerp. Hierin worden al uw wensen voor uw tuin verwerkt. Na het akkoord beginnen we met de daadwerkelijke tuinaanleg. Hierbij kunnen wij het volgende verzorgen:

 • Bestrating
 • Houtwerk
 • Borders
 • Dakterrassen
 • Kunstgras (gecertificeerd)
 • Aanplanten en beplanten
 • Pergola’s en vlonders

Wat zijn uw wensen voor de tuinaanleg? Neem telefonisch of per mail contact met ons op en laat het weten.

Tuinonderhoud door onze hovenier

Uw droomtuin in Nieuw-Vennep moet uiteraard op de juiste manier verzorgt worden om in de gewenste conditie te blijven. Voor het tuinonderhoud kunt u ook rekenen op het vakmanschap van Hoveniersbedrijf Vertuin. Wij snoeien de heg strak en netjes en maken uw gehele tuin winterklaar. Wilt u onze hovenier een keer in de zoveel tijd langs laten komen om de tuin perfect op orde te brengen? Dan sluit u gewoon een op maat samengesteld onderhoudscontract met ons af. Voor meer informatie over een onderhoudscontract neemt u contact met ons op of vult u het contactformulier op onze website in.

Een tuinrenovatie in Nieuw-Vennep

Kan uw bestaande tuin in Nieuw-Vennep wel een opknapbeurt gebruiken? Laat dan een tuinrenovatie uitvoeren door de hovenier van Hoveniersbedrijf Vertuin. Door de juiste werkzaamheden uit te voeren, kunnen wij uw tuin weer in de perfecte conditie krijgen. Wij zullen verschillende onderdelen van uw tuin repareren of vervangen. Denk aan verzakt straatwerk, verzakte borders, een lek in de vijver of verrotte schuttingpalen. Laat ons weten welke elementen in uw tuin u wilt laten renoveren in Nieuw-Vennep.

Neem contact met ons op

Wilt u de hulp van onze vakkundige hovenier inschakelen voor een tuinaanleg, het tuinonderhoud of tuinrenovatie in Nieuw-Vennep? Of heeft u behoefte aan meer informatie over onze aanpak of prijzen? Bel ons dan op telefoonnummer 06-43981913 of mail naarinfo@hb-vertuin.nl. Wij helpen u graag met de tuinaanleg, tuinrenovatie of het tuinonderhoud in Nieuw-Vennep.

  Wil je graag persoonlijk advies of een offerte?