Hovenier Noordwijk

 • Jarenlange ervaring
 • Duurzaam en dynamisch bedrijf
 • Flexibel inzetbaar
 • Kwaliteit

Uw professionele hoveniersbedrijf in Noordwijk

Bent u in Noordwijk op zoek naar een hoveniersbedrijf voor uw tuinaanleg of -renovatie? Bel dan nu naar Hoveniersbedrijf Vertuin. Wij hebben jarenlange ervaring in het aanleggen en onderhouden van diverse tuinen. Ook uw tuinontwerp en tuinrenovatie kunnen wij geheel verzorgen. Ons team is ervaren en dynamisch. Creativiteit voert hierin de boventoon. Al binnen korte tijd kunnen wij uw droomtuin realiseren. U kunt dan ook altijd een prachtig eindresultaat van onze hoveniers verwachten. Neem contact met ons op voor een afspraak, zodat we snel kunnen bekijken wat de mogelijkheden zijn voor uw tuin in Noordwijk.

Onze vakkundige tuinaanleg

Bent u op zoek naar echte vakmannen voor uw tuinaanleg? Dan hoeft u niet verder te zoeken. Onze hoveniers staan voor u klaar. Wenst u een tuinontwerp voor uw gehele tuin? Of wilt u enkel een vijver, schutting of patio plaatsen in uw tuin? Graag horen wij wat uw wensen zijn. Heeft u nog niet echt een idee? Ook dan denken wij met u mee. Onze hoveniers zijn u van dienst bij uw:

 • Bestrating
 • Dakterrassen
 • Borders
 • Kunstgras (gecertificeerd)
 • Beplanting en aanplanting

Heeft u interesse in een tuinontwerp of wilt u uw tuinaanleg op een andere manier laten plaatsvinden dan beschreven? Bel ons en laat ons weten wat uw wensen zijn.

Ook voor uw tuinonderhoud

Als u een mooie grote tuin heeft, komt hier normaliter veel onderhoud bij kijken. Hier heeft u misschien zelf geen tijd voor. Gelukkig kunnen wij uw tuinonderhoud geheel uit handen nemen. Of dit nu eenmalig tuinonderhoud omvat of het onderhouden van uw tuin op een periodieke basis. Onze hoveniers zorgen ervoor dat uw tuin in optimale staat blijft.

Tuinrenovatie nodig?

Wilt u uw tuin in Noordwijk laten renoveren? Dan heeft u in ons de juiste partner gevonden voor deze klus. Wenst u rotte schuttingpanelen te vervangen, straatwerk dat verzakt is aan te pakken of een vijver te plaatsen, dan staan wij voor u klaar. Samen met u maken we een uitgebreid tuinplan, zodat u straks zeker weet dat uw tuin aan uw wensen zal voldoen.

Neem contact op voor uw droomtuin in Noordwijk

Wilt u onze ervaren hoveniers inzetten voor uw tuinonderhoud, tuinrenovatie, tuinaanleg of tuinontwerp in Noordwijk? Dan gaan zij aan de slag met uw droomtuin. Neem nu contact met ons op voor een afspraak. Doe dit door een e-mail te sturen naar info@hb-vertuin.nl of ons contactformulier op de website in te vullen. Ook kunt u bellen naar 06-43981913. Spoedig komen wij dan bij u in Noordwijk om uw tuinaanleg, tuinonderhoud of tuinrenovatie te verzorgen.

  Wil je graag persoonlijk advies of een offerte?