Hovenier Oegstgeest

 • Jarenlange ervaring
 • Duurzaam en dynamisch bedrijf
 • Flexibel inzetbaar
 • Kwaliteit

Uw professionele hovenier in Oegstgeest voor iedere situatie

Wenst u een professioneel hoveniersbedrijf in Oegstgeest voor uw tuinaanleg? Neem nu contact op met Hoveniersbedrijf Vertuin. Wij zijn al jaren gespecialiseerd in het renoveren, aanleggen en onderhouden van de meest uiteenlopende tuinen. Heeft u bepaalde wensen voor uw ideale tuin? Dan kan onze hovenier deze gemakkelijk realiseren. Uw wensen staan bij ons bovenaan. Ten doel stellen wij ons dan ook om te zorgen dat u straks heerlijk geniet van uw nieuw aangelegde tuin. Wilt u meer informatie over onze diensten? Of direct uw tuin in Oegstgeest laten leggen? Neem dan contact met ons op!

Voor alle soorten tuinaanleg

Kunt u niet wachten om uw droomtuin te laten leggen in Oegstgeest? Laat ons dan een uniek tuinontwerp voor u maken. Of wilt u in uw huidige tuin enkel een patio, gazon, schutting of prachtige vijver laten plaatsen? Dan realiseren onze hoveniers dit graag voor u.
Weet u nog niet wat u voor uw tuin wenst? Graag denken wij dan met u mee en verzorgen wij uw gedetailleerde tuinontwerp. Na het ontwerpen van uw droomtuin, zal deze na uw akkoord vakkundig worden gelegd. Wij zijn in te schakelen voor:

 • Bestrating
 • Dakterrassen
 • Borders
 • Kunstgras (gecertificeerd)
 • Beplanting en aanplanting

Heeft u een bepaalde wens voor uw tuin en vindt u deze niet in de lijst terug? Grote kans dat onze hoveniers deze alsnog kunnen realiseren. Neem dan ook gerust contact op met onze hovenier en laat hem uw wensen weten.

Vakkundig tuinonderhoud

Heeft u een grote tuin? Vaak komt daar nog heel wat onderhoud bij kijken. Hier heeft u zelf wellicht niet altijd tijd voor of zin in. Onze hoveniers staan dan klaar om uw tuinonderhoud naar wens te verrichten. Het maakt hierbij niet uit of u een grote of kleine tuin heeft en hoeveel onderhoud er verricht dient te worden. Wij garanderen altijd een topresultaat.

Ook voor uw tuinrenovatie inzetbaar

Een reparatie of renovatie is geregeld nodig. Ook wanneer u zelf uw tuin onderhoudt. Onze hoveniers kunnen uw tuinrenovatie op een succesvolle wijze uitvoeren. Of u wenst uw straatwerk te repareren, rotte schuttingpanelen te vervangen of een vijverrenovatie te laten uitvoeren; uw klus in Oegstgeest ronden wij altijd vakkundig af.

Bel Hoveniersbedrijf Vertuin voor uw tuinaanleg in Oegstgeest

Wilt u onze hoveniers inschakelen voor uw tuinaanleg, tuinonderhoud of tuinrenovatie in Oegstgeest? Of wilt u een kennismakingsgesprek inplannen, zodat we de mogelijkheden kunnen bekijken? Neem dan direct contact met ons op. U kunt contact opnemen door een e-mail te sturen naar info@hb-vertuin.nl of ons contactformulier op de website in te vullen. U kunt tevens bellen naar 06-43981913. Wij komen graag uw tuinaanleg, tuinrenovatie of tuinonderhoud in Oegstgeest verzorgen.

  Wil je graag persoonlijk advies of een offerte?