Hovenier Sassenheim

 • Jarenlange ervaring
 • Duurzaam en dynamisch bedrijf
 • Flexibel inzetbaar
 • Kwaliteit

Uw hovenier voor elke situatie

Op zoek naar een hovenier voor uw tuin in Sassenheim? Bij Hoveniersbedrijf Vertuin kunt u terecht voor de renovatie, aanleg, of onderhoud van uw tuin! Uw tuin kan een doorn in uw oog zijn, maar met hulp van een hovenier van Hoveniersbedrijf Vertuin is het straks de mooiste plek van uw huis. Als ervaren en dynamisch bedrijf is Hoveniersbedrijf Vertuin de aangewezen speler om al uw wensen te verwezenlijken en de tuin van uw dromen aan het leggen. Want niets is fijner dan tot rust kunnen komen in uw eigen, prachtige tuin in Sassenheim. Zou u graag meer informatie willen of een afspraak willen maken om te kijken waar wij u mee kunnen helpen? Neemt u dan direct contact met ons op!

Voor al uw tuinaanleg

Droomt u van een mooie tuin in Sassenheim? Wij kunnen u helpen deze droomtuin te realiseren. Of het nou gaat om de aanleg van een patio, schutting, mooi gazon, vijver met beplanting of een metamorfose van uw gehele tuin, bij Hoveniersbedrijf Vertuin bent u aan het juiste adres! En als u nog niet precies weet wat u wilt is dit ook geen enkel probleem. Wij helpen u met het gehele tuinontwerp. Zo wordt uw droomtuin ontworpen en gerealiseerd. We zijn onder andere beschikbaar voor de aanleg van:

 • Bestrating
 • Dakterrassen
 • Borders
 • Kunstgras (gecertificeerd)
 • Beplanting en aanplanting

Maar laat deze lijst u niet tegenhouden. Mocht uw tuinaanleg of tuinontwerp-wens er niet bij staan, neemt u dan even contact met ons op om te kijken naar de mogelijkheden!

Voor al uw tuinonderhoud

Een tuin kan veel onderhoudswerk betekenen. Maar maakt u zich geen zorgen, bij Hoveniersbedrijf Vertuin kunt u ook terecht voor uw tuinonderhoud in Sassenheim! Of het nou gaat om klein of groot onderhoud, een kleine of een grote tuin, wij van Hoveniersbedrijf Vertuin nemen u al het werk uit handen. Zo houdt u tijd over voor andere dingen!

Voor al uw tuinrenovatie

Van tijd tot tijd zal er, zelfs als u uw tuin goed onderhoud, een reparatie of renovatie aan uw tuin in Sassenheim moeten plaatsvinden. Dit hoeft absoluut niet voor problemen te zorgen dankzij Hoveniersbedrijf Vertuin. Of het nou gaat over het repareren van verzakt straatwerk, het vervangen van verrotte schuttingpalen of het renoveren van uw vijver, voor al uw tuinrenovatie in Sassenheim bent u bij ons aan het juiste adres! In overleg met u zullen we kijken wat de beste aanpak is om ervoor te zorgen dat de renovatie van uw tuin snel is gebeurd!

Voor een mooie tuin in Sassenheim contacteert u Hoveniersbedrijf Vertuin

Overweegt u tuinonderhoud, tuinrenovatie, tuinaanleg of tuinontwerp in Sassenheim? Of wilt u graag een persoonlijk gesprek om de mogelijkheden te bespreken? Neemt u dan contact met ons op. Dit kan direct door een e-mail te sturen naar info@hb-vertuin.nl of ons contactformulier op de website in te vullen! Ook kunt u bellen naar 06-43981913. Laat ons uw droomtuin in Sassenheim realiseren!

  Wil je graag persoonlijk advies of een offerte?