Hovenier Ter Aar

 • Jarenlange ervaring
 • Duurzaam en dynamisch bedrijf
 • Flexibel inzetbaar
 • Kwaliteit

Uw professionele hoveniersbedrijf in Ter Aar

Wilt u in Ter Aar een professioneel hoveniersbedrijf inhuren voor uw tuinaanleg of -renovatie? Bel dan nu naar Hoveniersbedrijf Vertuin. Ons hoveniersbedrijf beschikt over jarenlange ervaring en is inzetbaar voor zowel de aanleg als het onderhoud van tuinen. Zelfs voor uw tuinontwerp en tuinrenovatie kunt u ons inzetten. Wij beschikken over een ervaren en dynamisch team, waarbinnen creativiteit de boventoon voert. In korte tijd realiseren wij uw wensen. Als eindresultaat kunt u altijd een prachtige tuin verwachten. Bel ons voor een afspraak en laat ons uw droomtuin in Ter Aar creëren.

Onze vakkundige tuinaanleg

Wilt u uw tuin in Ter Aar op de meest vakkundige wijze laten leggen? Onze hoveniers helpen u graag. Wilt u een geheel tuinontwerp? Of wenst u enkel een schutting, vijver of patio te laten plaatsen? Uw wensen staan bij ons hoog in het vaandel. Weet u nog niet precies wat u voor uw tuin wenst? Ook dan denken wij met u mee. U kunt onze hoveniers inhuren voor:

 • Bestrating
 • Dakterrassen
 • Borders
 • Kunstgras (gecertificeerd)
 • Beplanting en aanplanting

Bent u geïnteresseerd in een prachtig tuinontwerp of wilt u uw tuinaanleg op een andere manier laten verrichten? Bel ons dan en vraag naar de mogelijkheden.

Ook voor uw tuinonderhoud

Bij het hebben van een mooie, grote tuin, krijgt u ook te maken met veel onderhoud. Zelf heeft u hier wellicht niet altijd tijd voor. Het goede nieuws is dan dat wij uw tuinonderhoud geheel op ons kunnen nemen. Of dit nu eenmalig tuinonderhoud betreft of onderhoud op periodieke basis, wij zorgen ervoor dat uw tuin in optimale staat blijft.

Tuinrenovatie nodig?

Wenst u een tuinrenovatie voor uw tuin in Ter Aar? Dan ligt uw opdracht bij ons in goede handen. Indien u uw rotte schuttingpanelen wenst te vervangen, straatwerk dat verzakt is wilt laten aanpakken of een vijver wilt plaatsen, staan wij voor u klaar. In samenwerking met u maken wij een plan voor uw tuin, zodat een prachtig eindresultaat u straks gegarandeerd is.

Neem contact op voor uw droomtuin in Ter Aar

Wilt u onze vakmannen inschakelen voor uw tuinonderhoud, tuinrenovatie, tuinaanleg of tuinontwerp in Ter Aar? Dan realiseren wij graag uw droomtuin. Neem nu contact met ons op voor een afspraak. Doe dit door een e-mail te sturen naar info@hb-vertuin.nl of ons contactformulier op de website in te vullen. Ook kunt u bellen naar 06-43981913. Wij zijn dan snel ter plaatse in Ter Aar om u van een prachtige tuin te voorzien.

  Wil je graag persoonlijk advies of een offerte?