Hovenier Valkenburg

 • Jarenlange ervaring
 • Duurzaam en dynamisch bedrijf
 • Flexibel inzetbaar
 • Kwaliteit

Uw professionele hoveniersbedrijf in Valkenburg

Zoekt u snel een hoveniersbedrijf in Valkenburg voor uw tuinaanleg of renovatie? Bel dan direct naar Hoveniersbedrijf Vertuin. Als hoveniersbedrijf specialiseren wij ons zowel in de aanleg als ook in het onderhoud van tuinen. Ook kunnen wij uw tuin ontwerpen en renoveren. Zo maken wij van uw tuin een ware toevoeging aan uw woning. Ons team is ervaren en dynamisch. Aan creativiteit is er geen gebrek. Binnen enkele tijd kunnen wij uw wensen al realiseren en ervoor zorgen dat u straks geniet van een prachtige tuin. Maak direct een afspraak, zodat wij snel aan de slag kunnen met uw tuin in Valkenburg.

Onze vakkundige tuinaanleg

Wenst u een prachtige tuin in Valkenburg? Dan zijn wij u graag van dienst. Of we nu uw hele tuin kunnen ontwerpen of enkel uw patio, schutting of vijver mogen leggen, wij werken geheel naar uw wensen. Bent u er nog niet uit wat u met uw tuin wilt? Dan denken wij graag met u mee. Wij zijn in te schakelen voor:

 • Bestrating
 • Dakterrassen
 • Borders
 • Kunstgras (gecertificeerd)
 • Beplanting en aanplanting

Heeft u interesse in een tuinontwerp of wenst u uw tuinaanleg op een andere wijze te laten plaatsvinden dan hier omschreven? Bel ons dan gerust voor de mogelijkheden.

Ook voor uw tuinonderhoud

Een mooie, uitgebreide tuin vergt best wat onderhoud. Hier zit u zelf wellicht niet altijd op de te wachten. Het goede nieuws is dat wij uw tuinonderhoud eveneens kunnen verzorgen. Dit kunnen onze hoveniers periodiek voor u doen, maar ook op eenmalige basis. Uw tuin blijft zo in haar meest optimale staat.

Tuinrenovatie nodig?

Behoeft uw tuin in Valkenburg een tuinrenovatie? Ook deze opdracht ligt bij ons in goede handen. Of u nu rotte schuttingpanelen wenst te vervangen, verzakt straatwerk wilt vernieuwen of graag een vijverrenovatie wilt laten uitvoeren, onze hoveniers staan voor u klaar. In samenwerking met u wordt een plan van aanpak gemaakt, zodat u straks het gewenste resultaat heeft: een prachtige nieuwe tuin.

Neem contact op voor uw ideale tuin in Valkenburg

Wilt u ons inschakelen voor uw tuinonderhoud, tuinrenovatie, tuinaanleg of tuinontwerp in Valkenburg? Onze hoveniers zijn in staat om uw droomtuin te creëren. Neem nu contact met ons op voor een afspraak. Doe dit door een e-mail te sturen naar info@hb-vertuin.nl of ons contactformulier op de website in te vullen! Ook kunt u bellen naar 06-43981913. Dan zijn wij snel ter plaatse in Valkenburg voor de realisatie van uw droomtuin.

  Wil je graag persoonlijk advies of een offerte?