Hovenier Bentveld

 • Jarenlange ervaring
 • Duurzaam en dynamisch bedrijf
 • Flexibel inzetbaar
 • Kwaliteit

Uw professionele hoveniersbedrijf in Bentveld

Zoekt u nog een professioneel hoveniersbedrijf in Bentveld voor professionele tuinaanleg? Neem dan contact op met Hoveniersbedrijf Vertuin. Bij ons bent u op de juiste plek voor het onderhouden, aanleggen, renoveren of het ontwerpen van uw ideale tuin. Met behulp van ons hoveniersbedrijf wordt uw tuin het centrale punt van uw woning. Wij zijn een ervaren en dynamisch bedrijf. Vertuin is in staat om uw wensen te realiseren en zorgt ervoor dat u straks kunt genieten van uw droomtuin. Wilt u ook een afspraak maken, zodat wij aan de slag kunnen gaan met uw ideale tuin in Bentveld? Neem dan contact met ons op.

Uw tuinaanleg in de juiste handen

Wilt u een prachtige tuin in Bentveld realiseren? Dan helpen wij u hier graag bij. Of u nu een totale metamorfose van uw tuin wenst of een vijver, patio of schutting wenst, onze hoveniers staan voor u klaar. Weet u nog niet precies wat u wenst? Ook dat is geen probleem, want wij kunnen u met het gehele tuinontwerp helpen. U kunt ons inzetten voor de aanleg van onder andere:

 • Bestrating
 • Dakterrassen
 • Borders
 • Kunstgras (gecertificeerd)
 • Beplanting en aanplanting

Mocht u interesse hebben in een andere soort tuinaanleg of tuinontwerp, kunt u gerust contact met ons opnemen. Zo kunnen we samen kijken naar de mogelijkheden.

Uw tuinonderhoud goed geregeld

Een mooie tuin kan tevens voor veel onderhoudswerk zorgen. Maar dat is nog geen reden om niet voor een mooie, uitgebreide tuin te kiezen. Bij ons hoveniersbedrijf bent u namelijk ook aan het juiste adres voor uw tuinonderhoud in Bentveld. Of het nu klein of groot onderhoud betreft, wij nemen al uw werk uit handen. Zo hoeft u zich geen zorgen meer te maken dat uw tuin verloedert.

Uw tuinrenovatie geregeld

Een tuinrenovatie of reparatie kan zelfs bij goed tuinonderhoud nodig zijn voor uw tuin in Bentveld. Dankzij hoveniersbedrijf Vertuin hoeft dit niet tot een probleem te leiden. Of het nu om de reparatie van verzakt straatwerk gaat of het vervangen van verrotte schuttingpanelen of een vijverrenovatie, bij ons bent u aan het juiste adres. Samen met u bespreken we het plan van aanpak, zodat uw tuinrenovatie snel en succesvol plaatsvindt.

Neem contact op voor uw droomtuin in Bentveld

Wenst u uw tuinonderhoud, tuinrenovatie, tuinaanleg of tuinontwerp in Bentveld in onze handen te leggen? En wenst u een persoonlijk gesprek om de mogelijkheden door te nemen? Neem dan direct contact met ons op! U kunt dit doen door een e-mail te sturen naar info@hb-vertuin.nl of ons contactformulier op de website in te vullen! Ook kunt u bellen naar 06-43981913. Wij zijn u graag van dienst bij het realiseren van uw droomtuin in Bentveld.

  Wil je graag persoonlijk advies of een offerte?