Hovenier Heemstede

 • Jarenlange ervaring
 • Duurzaam en dynamisch bedrijf
 • Flexibel inzetbaar
 • Kwaliteit

Uw hoveniersbedrijf in Heemstede

Bent u op zoek naar een vakkundige hovenier in regio Heemstede? Schakel dan Hoveniersbedrijf Vertuin in. Wij zijn een ervaren en dynamisch bedrijf dat een grote verscheidenheid aan werkzaamheden in uw tuin kan uitvoeren. Denk aan het ontwerpen en aanleggen van een nieuwe tuin, het uitvoeren van onderhoud en het renoveren van een bestaande tuin. Wij gaan samen met u in gesprek om het mooiste resultaat te realiseren in Heemstede. Heeft u behoefte aan meer informatie over onze diensten? Neem dan contact met ons op en maak direct een afspraak.

Tuinontwerp en tuinaanleg door ons hoveniersbedrijf

Heeft u in Heemstede altijd een prachtige tuin gewild? Maar heeft u niet de kennis en materialen in huis om de gewenste tuin te realiseren? Schakel dan de hulp van Hoveniersbedrijf Vertuin in. Wat uw wensen voor uw nieuwe tuin ook zijn, wij zorgen voor de tuin waar u altijd van heeft gedroomd. Wij bieden bijvoorbeeld de volgende mogelijkheden:

 • Bestrating
 • Houtwerk
 • Borders
 • Dakterrassen
 • Kunstgras (gecertificeerd)
 • Aanplanten en beplanten
 • Pergola’s en vlonders

Alle elementen die u in uw tuin wilt, verwerken wij in een prachtig tuinontwerp. Neem contact met ons op en geef ons meer informatie over uw wensen wat betreft de tuinaanleg.

Tuinonderhoud door onze hovenier

Nadat u een prachtige tuin heeft laten aanleggen in Heemstede, is het belangrijk dat u de tuin op de juiste manier verzorgt. Voor het het beste tuinonderhoud belt u Hoveniersbedrijf Vertuin. Wij leveren onder andere snoeiwerkzaamheden van uw heg en het winterklaar maken van uw gehele tuin. Wanneer u behoefte heeft aan tuinonderhoud op periodieke basis, kunt u een geheel op maat samengesteld onderhoudscontract afsluiten. Wilt u meer informatie over ons tuinonderhoud of het afsluiten van een onderhoudscontract? Neem dan contact met ons op of vul het contactformulier op onze website in.

Een tuinrenovatie in Heemstede

Wilt u uw bestaande tuin laten renoveren? Dan zorgt onze hovenier graag voor een goed uitgevoerde tuinrenovatie. Door de juiste werkzaamheden uit te voeren, kunnen wij uw tuin in Heemstede weer in een perfecte conditie krijgen. Wij zullen bepaalde elementen in uw tuin repareren of vervangen zodat hij straalt als nooit te tevoren. Wij helpen bij verzakt straatwerk, verzakte borders, een lek in de vijver of verrotte schuttingpalen. Laat ons weten welke elementen in uw tuin u wilt laten renoveren. Wij maken dan zo snel mogelijk een afspraak voor de tuinrenovatie.

Neem contact met ons op

Wilt u onze hovenier in Heemstede inschakelen voor tuinaanleg, tuinonderhoud of tuinrenovatie? Of heeft u behoefte aan meer informatie over onze werkwijze en prijzen? Neem dan contact met ons op via 06-43981913 of info@hb-vertuin.nl. Wij ontvangen dan graag meer informatie over uw wensen voor de tuinaanleg of de tuinonderhoud door onze hovenier in Heemstede.

  Wil je graag persoonlijk advies of een offerte?