Hovenier Koudekerk aan den Rijn

 • Jarenlange ervaring
 • Duurzaam en dynamisch bedrijf
 • Flexibel inzetbaar
 • Kwaliteit

Uw professionele hoveniersbedrijf in Koudekerk aan den Rijn

Behoeft u in Koudekerk aan den Rijn een hoveniersbedrijf voor uw tuinaanleg of -renovatie? Bel dan direct naar Hoveniersbedrijf Vertuin. Wij zijn een hoveniersbedrijf met jarenlange ervaring en we zijn in te zetten voor de aanleg en het onderhoud van tuinen. Zelfs voor uw tuinontwerp en tuinrenovatie kunt u bij ons terecht. Ons team is ervaren en dynamisch en aan creativiteit is er zeker geen gebrek. Binnen een mum van tijd kunnen wij uw wensen al realiseren. Bij ons kunt u altijd rekenen op een prachtige tuin als eindresultaat. Maak snel een afspraak, zodat wij van uw tuin in Koudekerk aan den Rijn een waar plaatje kunnen maken.

Onze vakkundige tuinaanleg

Wenst u een vakkundige tuinaanleg in Koudekerk aan den Rijn? Dan zijn wij u graag van dienst. Wenst u een tuinontwerp voor uw gehele tuin? Of wilt u een schutting, vijver of patio laten plaatsen? Uw wensen staan centraal. Ook als u nog niet goed weet wat u met uw tuin wilt, denken wij indien gewenst met u mee. U kunt onze hoveniers inhuren voor uw:

 • Bestrating
 • Dakterrassen
 • Borders
 • Kunstgras (gecertificeerd)
 • Beplanting en aanplanting

Heeft u interesse in een tuinontwerp of wenst u uw tuinaanleg op een andere manier te laten verrichten dan hierboven beschreven? Bel ons dan gerust en informeer naar onze mogelijkheden.

Ook voor uw tuinonderhoud

Heeft u een mooie, grote tuin, dan komt hier veel onderhoud bij kijken. Hier heeft u zelf misschien niet altijd de tijd voor. Goed nieuw is dat wij kunnen uw tuinonderhoud geheel kunnen verzorgen. Of u nu eenmalig tuinonderhoud wenst of onderhoud op periodieke basis, wij zorgen ervoor dat uw tuin in optimale staat behouden blijft.

Tuinrenovatie nodig?

Is een tuinrenovatie gewenst voor uw tuin in Koudekerk aan den Rijn? Uw opdracht is dan bij ons in de juiste handen. Wilt u uw rotte schuttingpanelen vervangen, verzakt straatwerk laten aanpakken of uw vijver laten renoveren? Dan helpen onze hoveniers u graag verder. Wij maken in samenwerking met u graag een tuinplan, zodat u straks zeker bent van het gewenste eindresultaat.

Neem contact op voor uw droomtuin in Koudekerk aan den Rijn

Wenst u onze hoveniers in te huren voor uw tuinonderhoud, tuinrenovatie, tuinaanleg of tuinontwerp in Koudekerk aan den Rijn? Wij maken uw droomtuin werkelijkheid. Neem nu contact met ons op voor een afspraak. Doe dit door een e-mail te sturen naar info@hb-vertuin.nl of ons contactformulier op de website in te vullen. Ook kunt u bellen naar 06-43981913. Onze hoveniers komen dan snel uw droomtuin aanleggen in Koudekerk aan den Rijn.

  Wil je graag persoonlijk advies of een offerte?