Hovenier Leiderdorp

 • Jarenlange ervaring
 • Duurzaam en dynamisch bedrijf
 • Flexibel inzetbaar
 • Kwaliteit

De hovenier voor uw tuin

Op zoek naar een hovenier voor uw tuin in Leiderdorp? Bij Hoveniersbedrijf Vertuin kunt u terecht voor onderhoud, aanleg, renovatie of het ontwerpen van uw droomtuin! Met behulp van Hoveniersbedrijf Vertuin kan uw tuin het focuspunt van uw huis worden. Hoveniersbedrijf Vertuin is als ervaren en dynamisch bedrijf perfect om de tuin van uw dromen aan te leggen. Zo wilt u uw prachtige tuin in Leiderdorp nooit meer verlaten. Direct een afspraak maken of liever eerst meer informatie? Neemt u contact met ons op!

Uw tuinaanleg geregeld

Droomt u van een mooie tuin in Leiderdorp? Wij helpen u om deze droomtuin te realiseren. Of het nou gaat om een totale metamorfose van uw tuin of om de aanleg van een schutting, gazon of vijver met beplanting, bij Hoveniersbedrijf Vertuin bent u aan het juiste adres! Maar ook als u nog niet precies weet wat u wilt bent u bij ons aan het juiste adres, wij helpen u graag met het gehele tuinontwerp! Zo wordt uw droomtuin werkelijkheid. We zijn onder andere beschikbaar voor de aanleg van:

 • Bestrating
 • Dakterrassen
 • Borders
 • Kunstgras (gecertificeerd)
 • Beplanting en aanplanting

Maar ook voor een tuinaanleg of tuinontwerp-idee dat hier niet bij staan kunt u bij ons terecht. Neemt u contact met ons op om te kijken naar de mogelijkheden.

Uw tuinonderhoud geregeld

Een mooie tuin kan veel onderhoud opleveren. Maar maakt u zich geen zorgen, bij Hoveniersbedrijf Vertuin kunt u ook terecht voor uw tuinonderhoud in Leiderdorp! Of het nou gaat om groot of klein onderhoud van een grote of kleine tuin, wij van Hoveniersbedrijf Vertuin nemen u al het werk uit handen. Zo houdt u meer tijd over voor leuke dingen!

Uw tuinrenovatie geregeld

Zelfs bij een goed onderhouden tuin zal er af en toe een reparatie of renovatie aan uw tuin in Leiderdorp moeten plaatsvinden. Dit hoeft echter niet voor problemen te zorgen dankzij Hoveniersbedrijf Vertuin. Of het nou gaat om het repareren van verzakt straatwerk, het vervangen van verrotte schuttingpalen of het renoveren van uw vijver, voor al uw tuinrenovatie in Leiderdorp bent u bij ons aan het juiste adres! Wij overleggen met u over de beste aanpak en zullen er vervolgens voor zorgen dat de renovatie van uw tuin zonder problemen verloopt!

Voor een mooie tuin in Leiderdorp contacteert u Hoveniersbedrijf Vertuin

Overweegt u tuinonderhoud, tuinrenovatie, tuinaanleg of tuinontwerp in Leiderdorp? Wilt u graag een persoonlijk gesprek om de verschillende mogelijkheden te bespreken? Neemt u contact met ons op! Dit kan direct door een e-mail te sturen naar info@hb-vertuin.nl of ons contactformulier op de website in te vullen! Ook kunt u bellen naar 06-43981913. Realiseer uw droomtuin in Leiderdorp dankzij Hoveniersbedrijf Vertuin!

  Wil je graag persoonlijk advies of een offerte?