Hovenier Stompwijk

 • Jarenlange ervaring
 • Duurzaam en dynamisch bedrijf
 • Flexibel inzetbaar
 • Kwaliteit

Uw professionele hoveniersbedrijf in Stompwijk

Wenst u snel een hoveniersbedrijf in Stompwijk in te zetten voor uw tuinaanleg of renovatie? Bel dan direct Hoveniersbedrijf Vertuin. Wij zijn als hoveniersbedrijf gespecialiseerd in zowel het onderhouden en aanleggen als het ontwerpen en renoveren van diverse tuinen. Zo kunnen wij van uw tuin gemakkelijk een mooi centraal punt van uw woning maken. Wij hebben een ervaren en dynamisch team, welke het zeker niet aan creativiteit ontbreekt. In slechts een mum van tijd worden uw wensen gerealiseerd en zorgen wij ervoor dat u straks heerlijk kunt genieten in uw nieuwe tuin. Maak direct een afspraak met ons, zodat wij snel met uw tuin in Stompwijk aan de slag kunnen.

Vakkundige tuinaanleg

Wilt u een mooie tuin aanleggen bij uw woning in Stompwijk? Dan helpen wij u graag verder. Of u nu uw gehele tuin wenst te laten ontwerpen of enkel een vijver, patio of schutting wilt laten plaatsen, uw wensen staan bij ons centraal. Weet u nog niet precies wat u met uw tuin wilt? Dan kunnen wij met u meedenken. U kunt ons inzetten voor:

 • Bestrating
 • Dakterrassen
 • Borders
 • Kunstgras (gecertificeerd)
 • Beplanting en aanplanting

Bent u geïnteresseerd in een tuinontwerp of een geheel andere vorm van tuinaanleg? Neem dan contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Ook voor uw tuinonderhoud

Bij een mooi aangelegde tuin komt ook veel onderhoud kijken. Wij begrijpen dat u hier zelf niet altijd op zit te wachten. Gelukkig kunnen wij het tuinonderhoud ook geheel voor u verzorgen. Onze hoveniers kunnen uw tuin periodiek en op een vakkundige wijze onderhouden. Zo blijft uw tuin een plaatje om te zien.

Tuinrenovatie benodigd?

Is uw tuin in Stompwijk toe aan een tuinrenovatie? Dan kunnen wij ook deze geheel verzorgen. Of u nu rotte schuttingpanelen wilt laten vervangen, verzakt straatwerk wenst te vernieuwen of een vijverrenovatie wenst, wij zorgen ervoor. Samen met u maken wij een plan van aanpak, zodat uw tuinrenovatie ook daadwerkelijk naar wens verloopt.

Neem contact op voor uw ideale tuin in Stompwijk

Wenst u ons in te zetten voor uw tuinonderhoud, tuinrenovatie, tuinaanleg of tuinontwerp in Stompwijk? Onze hoveniers nemen uw opdracht graag aan en creëren uw droomtuin. Neem nu contact met ons op voor een afspraak. Doe dit door een e-mail te sturen naar info@hb-vertuin.nl of ons contactformulier op de website in te vullen! Ook kunt u bellen naar 06-43981913. Wij hopen u snel in Stompwijk te kunnen helpen bij het realiseren van uw droomtuin.

  Wil je graag persoonlijk advies of een offerte?