Hovenier Wassenaar

 • Jarenlange ervaring
 • Duurzaam en dynamisch bedrijf
 • Flexibel inzetbaar
 • Kwaliteit

Uw hovenier in Wassenaar voor iedere situatie

Zoekt u een professioneel hoveniersbedrijf in Wassenaar voor uw tuinaanleg? Neem direct contact op met Hoveniersbedrijf Vertuin. Wij hebben als hoveniersbedrijf jaren ervaring opgedaan in het renoveren, aanleggen en onderhouden van de meest diverse tuinen. Bent u er nog niet over uit wat u voor uw tuin wenst? Onze hovenier kan dan op eenvoudige wijze een prachtige tuin voor u aanleggen. Uw wensen staan bij ons centraal en wij zorgen er dan ook voor dat u straks heerlijk kunt genieten van een mooie nieuwe tuin. Wenst u meer informatie? Of wilt u direct een afspraak maken voor uw tuinaanleg in Wassenaar? Neem dan contact op met onze hovenier!

Voor alle soorten tuinaanleg

Bent u van plan binnenkort uw droomtuin te laten realiseren in Wassenaar? Dan verzorgen wij graag een uniek tuinontwerp voor u. Wenst u een schutting, patio, gazon of prachtige vijver te laten leggen? Onze hoveniers verzorgen waar vakwerk. Indien u nog niet geheel weet hoe uw tuin eruit mag komen te zien, denken wij graag met u mee. Uw tuin kunnen wij tot in detail ontwerpen en vervolgens vakkundig leggen. U kunt onze hoveniers inzetten voor uw:

 • Bestrating
 • Dakterrassen
 • Borders
 • Kunstgras (gecertificeerd)
 • Beplanting en aanplanting

Heeft u een specifieke wens voor uw tuin en staat deze hier niet tussen? Dan is alsnog de kans groot dat onze hoveniers uw opdracht kunnen voltooien. Neem contact met ons op en laat ons weten wat uw wensen zijn.

Voor uw vakkundige tuinonderhoud

Bij het bezitten van een grote tuin komt ook vaak veel tuinonderhoud kijken. We begrijpen dat u hier zelf niet altijd op zit te wachten. Gelukkig kunnen onze hoveniers ook uw tuinonderhoud verzorgen. Of dit nu groot of klein onderhoud betreft, of hoe groot uw tuin ook is, wij zijn altijd in staat uitstekend vakwerk te leveren. U houdt dan weer meer tijd over voor andere zaken die van belang zijn.

Ook voor uw tuinrenovatie

Bij het zelf onderhouden van uw tuin, kan af en toe ook een renovatie of reparatie nodig zijn. Gelukkig is dit geen enkel probleem door de vakkundige hulp van onze hoveniers. Of u nu verzakt straatwerk wilt repareren, rotte schuttingpalen wenst te vervangen of uw vijver wilt renoveren, wij helpen u graag bij uw tuinrenovatie in Wassenaar.

Bel nu Hoveniersbedrijf Vertuin voor uw droomtuin in Wassenaar

Wenst u onze hoveniers in te zetten voor uw tuinonderhoud, tuinrenovatie, tuinaanleg of tuinontwerp in Wassenaar? Of wilt u graag kennis maken om de mogelijkheden door te nemen? Neem dan snel contact met ons op. Dit kan door een e-mail te sturen naar info@hb-vertuin.nl of ons contactformulier op de website in te vullen. U kunt tevens bellen naar 06-43981913. Spoedig komen wij dan naar Wassenaar om uw ideale tuin te realiseren.

  Wil je graag persoonlijk advies of een offerte?