Hovenier

 • Jarenlange ervaring
 • Duurzaam en dynamisch bedrijf
 • Flexibel inzetbaar
 • Kwaliteit

Uw hovenier voor elke situatie

Zoekt u snel een hovenier voor uw tuinaanleg, tuinonderhoud of tuinrenovatie? Neemt u dan direct contact op met Hoveniersbedrijf Vertuin! Wij staan al jaren bekend om onze professionele tuinwerkzaamheden. Uw tuin kan soms een doorn in het oog zijn, maar met de de hulp van ons hoveniersbedrijf wordt uw tuin straks weer een aangename plek om te vertoeven. Wij zijn een ervaren en dynamisch bedrijf en daarmee de aangewezen, creatieve speler om uw droomtuin te creëren. Niets is uiteraard fijner dan genieten in uw prachtige nieuwe tuin. Wilt u meer informatie? Of direct een afspraak maken met onze hovenier? Neem dan contact op!

Tuinaanleg door onze hovenier

Wilt u een prachtige tuin? Dan kan onze hovenier u helpen uw droomtuin te realiseren. Of u nu een patio, schutting, vijver of mooi gazon wenst aan te leggen, u bent bij ons hoveniersbedrijf aan het juiste adres. Ook als u nog geen idee heeft wat u wenst, is dit geen probleem. Zo kunnen wij een compleet tuinontwerp voor u verzorgen. Hierin wordt uw droomtuin ontworpen en vervolgens vakkundig aangelegd. U kunt onze hoveniers inschakelen voor:

 • Bestrating
 • Dakterrassen
 • Borders
 • Kunstgras (gecertificeerd)
 • Beplanting en aanplanting

Maar dat is nog niet alles. Ook indien uw wens hier niet bij staat, is de kans groot dat wij toch iets voor u kunnen betekenen. Neem contact op en laat ons uw wensen weten!

Professioneel tuinonderhoud

Het hebben van een tuin kan nogal eens veel onderhoudswerk met zich meebrengen. Maar geen zorgen, bij ons hoveniersbedrijf kunt u ook zeker terecht voor uw tuinonderhoud. Of dit nu groot of klein onderhoud betreft en of u nu een grote of kleine tuin heeft, wij nemen u al het werk uit handen. Zo heeft u weer tijd genoeg voor andere dingen. Wenst u eenmalig of periodiek tuinonderhoud? Wij horen het graag.

Gehele tuinrenovatie of deels renoveren?

Er zal wanneer u uw tuin zelf goed onderhoud, van tijd tot tijd wel eens een renovatie of reparatie moeten plaatsvinden. Dit hoeft echter geen enkel probleem te zijn, dankzij onze vakkundige hoveniers. Of het nu het repareren van verzakt straatwerk betreft, het vervangen van verrotte schuttingpalen of het renoveren van uw vijver, voor al uw tuinrenovatie heeft u in ons de juiste professional gevonden. Samen met u kijken wij naar de mogelijkheden voor uw tuin en zorgen we dat de tuinrenovatie op een snelle wijze plaatsvindt.

Maak een afspraak met onze hovenier!

Wilt u ook uw tuinonderhoud, tuinrenovatie, tuinaanleg of tuinontwerp uitbesteden aan onze vakkundige hovenier? Of wilt u graag een persoonlijk gesprek om de mogelijkheden te bespreken? Neem dan vandaag nog contact met ons op. Dit kunt u doen door direct een e-mail te sturen naar info@hb-vertuin.nl of ons contactformulier op de website in te vullen! Ook kunt u bellen naar 06-43981913. Onze hovenier komt dan spoedig bij u op locatie om uw tuin aan te leggen, te renoveren of professioneel te onderhouden!

  Wil je graag persoonlijk advies of een offerte?