Hoveniersbedrijf

 • Jarenlange ervaring
 • Duurzaam en dynamisch bedrijf
 • Flexibel inzetbaar
 • Kwaliteit

Uw hoveniersbedrijf voor elke situatie

Bent u op zoek naar een professioneel hoveniersbedrijf voor uw tuinaanleg, tuinonderhoud of tuinrenovatie? Bel nu Hoveniersbedrijf Vertuin! Al jaren staan wij bekend om de professionele tuinwerkzaamheden die wij uitvoeren. Een tuin die niet naar wens is, kan veel ergernis oproepen. Gelukkig zorgen onze hoveniers ervoor dat uw tuin straks weer een plek wordt waar u naar hartelust kunt vertoeven. Ons bedrijf is ervaren en dynamisch en bezit over de nodige creativiteit om uw droomtuin te realiseren. Er is niets fijner dan genieten in uw nieuw aangelegde tuin. Wenst u meer te weten? Maak dan direct een afspraak met ons hoveniersbedrijf door contact met ons op te nemen!

Uw tuinaanleg geheel naar wens

Wenst u een mooie nieuwe tuin? Dan helpt ons hoveniersbedrijf u graag om uw droomtuin te realiseren. Wenst u een patio, schutting, vijver of mooi gazon? Dan bent u bij ons op de juiste plek. Ook indien u nog niet precies weet wat u voor uw tuin wenst, is dit geen probleem. Wij kunnen namelijk een geheel tuinontwerp voor u maken. Wij ontwerpen uw droomtuin en zullen deze vervolgens vakkundig aanleggen. U kunt onze hoveniers inzetten voor:

 • Bestrating
 • Dakterrassen
 • Borders
 • Kunstgras (gecertificeerd)
 • Beplanting en aanplanting

Maar we kunnen nog meer voor u doen. Ook wanneer uw wens hier niet staat aangegeven, is de kans groot dat wij alsnog iets voor u kunnen betekenen. Neem contact met ons op en vertel ons wat uw wensen zijn.

Professioneel tuinonderhoud

Wanneer u een tuin heeft, kan dit voor veel onderhoudswerk zorgen. Maar u hoeft zich geen zorgen te maken, want ook voor uw tuinonderhoud kunt u rekenen op ons hoveniersbedrijf. Of we nu spreken over groot of klein onderhoud en of u nu een grote of kleine tuin heeft, wij dragen zorg voor uw klus. Op die manier heeft u weer tijd over voor andere zaken. Wilt u eenmalig of periodiek tuinonderhoud laten verrichten? Laat ons uw wensen weten.

Gehele tuinrenovatie of deels renoveren?

Van tijd tot tijd heeft iedere tuin wel eens een renovatie of reparatie nodig. Ook wanneer u zelf uw tuin goed onderhoud. Dankzij onze professionele hoveniers hoeft dit geen enkel probleem te zijn. Of dit nu de reparatie van verzakt straatwerk omvat, het vervangen van verrotte schuttingpalen of het renoveren van uw vijver betreft, voor al uw tuinrenovatie bent u bij ons bij de juiste expert. Wij kijken samen met u naar de mogelijkheden voor uw tuin en zorgen dat uw tuinrenovatie op een snelle doch professionele manier plaats zal vinden.

Maak een afspraak met ons hoveniersbedrijf!

Wenst u ook ons hoveniersbedrijf in te zetten voor uw tuinonderhoud, tuinrenovatie, tuinaanleg of tuinontwerp? Of wilt u graag een persoonlijk gesprek aanvragen om de mogelijkheden door te nemen? Neem dan vandaag nog contact met ons op. Dit kunt u doen door direct een e-mail te sturen naar info@hb-vertuin.nl of ons contactformulier op de website in te vullen! Ook kunt u bellen naar 06-43981913. Ons hoveniersbedrijf stuurt dan spoedig vakkundige hoveniers naar u toe voor de aanleg, renovatie of het onderhoud van uw tuin!

  Wil je graag persoonlijk advies of een offerte?