Tuinontwerp

 • Jarenlange ervaring
 • Duurzaam en dynamisch bedrijf
 • Flexibel inzetbaar
 • Kwaliteit

Hoveniersbedrijf Vertuin, voor een prachtig tuinontwerp

Wilt u snel een prachtig tuinontwerp laten maken? Hoveniersbedrijf Vertuin ontwerpt uw tuin op een professionele wijze. Wij staan bekend om onze creatieve tuinontwerpen en onze werkzaamheden rondom het aanleggen van tuinen en tuinrenovaties. Een tuin kan een hele doorn in het oog zijn, maar gelukkig kunnen onze hoveniers van uw tuin een plek maken waar u weer naar hartelust vertoeft. Ons bedrijf is ervaren en dynamisch van opzet en beschikt over veel creativiteit om u van een droomtuin te voorzien. Wilt u meer informatie over onze diensten? Of ons direct inzetten voor uw tuinontwerp? Neem dan direct contact met ons op!

Wat kunnen wij voor u doen?

Bij de aanleg van uw droomtuin kunnen wij u ten volle ondersteunen met ons unieke tuinontwerp. Wenst u een schutting, patio, gazon of mooie vijver in uw tuin? Dan kunnen wij deze wensen meenemen in ons tuinontwerp. Heeft u nog geen idee hoe uw tuin eruit mag komen te zien? Dan denken wij graag met u mee. Nadat we tot een geheel plan voor uw tuin zijn gekomen en u akkoord bent, starten wij met de vakkundige aanleg van uw tuin. Wij verzorgen onder andere:

 • Bestrating
 • Dakterrassen
 • Borders
 • Kunstgras (gecertificeerd)
 • Beplanting en aanplanting

En dit is niet enkel wat wij voor u kunnen doen. Ook wanneer u uw wens voor uw nieuwe tuin niet in dit rijtje ziet staan, kunnen wij vaak alsnog iets voor u betekenen. Laat ons dan ook weten wat uw wensen zijn, zodat we de mogelijkheden kunnen bekijken.

Ook voor uw tuinaanleg en tuinrenovatie

Wenst u nadat wij u van een uniek tuinontwerp hebben voorzien ook in te zetten voor uw tuinaanleg? Of mogen wij uw gehele tuinrenovatie op ons nemen? Ook daarmee kunnen wij u van dienst zijn. Zo kunnen wij verzakt straatwerk vervangen, rotte schuttingpanelen renoveren en een prachtige vijver leggen. U leest het al, ook voor uw tuinaanleg en tuinrenovatie bent u bij ons aan het juiste adres.

Zet ons in voor uw tuinontwerp!

Wenst u ons in te zetten om een uniek tuinontwerp voor u te maken? Dan horen wij graag van u wat uw wensen zijn voor uw droomtuin. Vraag vandaag nog een persoonlijk gesprek met ons aan om de mogelijkheden door te nemen door een e-mail te sturen naar info@hb-vertuin.nl of ons contactformulier op de website in te vullen! Ook kunt u bellen naar 06-43981913. Dan verzorgen wij spoedig het tuinontwerp van uw ideale tuin!

  Wil je graag persoonlijk advies of een offerte?